MunicipiPolítica

Manifestació del personal laboral de l’Ajuntament

La situació s'espera resoldre als propers mesos

El personal laboral de l’Ajuntament de Pollença ha accionat juntament amb els sindicats la convocatòria d’una manifestació com a queixa per la situació que estan patint. Fa uns anys es va aprovar el pagament de les carreres professionals, el qual s’ha retardat per una sèrie de gestions que l’Ajuntament ha dut a terme.

Segons ha pogut saber Som Pollença, s’està treballant per poder resoldre aquesta situació amb el pressupost que s’espera ser aprovat als pròxims mesos: “S’està preparant la documentació per poder acabar de gestionar la carrera i pagar-la”.

Avui dia 31 de març hi havia Ple Ordinari convocat per part de l’ajuntament de Pollença, on es miraria de resoldre aquesta situació. D’entre els assumptes de la convocatòria, també es veuen altres expedients com, per exemple:

  • Les ajudes econòmiques per a la rehabilitació i restauració de façanes, eliminació de barreres arquitectòniques, millora de l’eficiència energètica dels edificis, actuacions per a la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques i actuacions per a la instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics anys.
  • Les subvencions a les empreses que utilitzin el català com a llengua habitual.
  • La concessió de la distinció Reconeixement Clara Hammerl 2022
  • La proposta del Conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Educació i Formació Professional i l’Ajuntament de Pollença per afavorir la impartició de diversos cicles formatius a l’IES Guillem Cifre de Colonya.
  • La moció conjunta presentada pels grups municipals Junts Avançam, Alternativa per Pollença i Unides Podem per a l’accés a l’habitatge al municipi de Pollença.
  • La moció presentada pel grup municipal Junts Avançam de mesures per frenar l’escalada dels preus del llum i de l’energia.

Quant a l’activitat de control i seguiment, s’aporta informació de Batlia, la cessió de compte de resolucions de Batlia, i la ronda de precs i preguntes. Per altra banda, es donen les Declaracions Institucionals per Ucraïna i la Declaració Institucional a favor dels Drets Humans de les dones i les nines afganeses.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button