MunicipiSuccessos

Avís de la clientela del Lidl Pollença per onada de carteristes

Es reclama la necessitat d’una major vigilància a les portes del centre

Els clients de la cadena Lidl de Pollença alerten a les xarxes socials de la presència de carteristes a les immediacions del supermercat. Els delinqüents detecten a les víctimes al pàrquing o a les portes del centre comercial i aprofiten les seves distraccions per ficar mà a les butxaques dissimuladament.

Segons consta, l’avís s’ha fet arribar a la Guàrdia Civil de Pollença perquè es revisin les càmeres de seguretat del centre comercial, ja que han estat nombroses les denúncies rebudes. A més, a les comunicacions es demana precaució i vigilància per part dels Guardes de Seguretat i els encarregats de la multinacional.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button