Site icon Som Pollença

Resultats de la Cursa Tomir 2022

Ahir diumenge 27 de març va tenir lloc la Cursa Tomir 2022 al municipi de Pollença. Aquesta, sota la organització de la Federació de Muntanyisme i Escalada, va començar a les 9 h del matí, amb sortita des del Convent de Sant Domingo. Amb un total de 34 km, dels quals 3 km foren neutralitzat, i un desnivell positiu de 1.800 m+, la cursa va ser un èxit absolut.

D’entre les finalistes, el primer lloc fou per Bel Calero, del Club Mallorca Trail, amb 3:48:33. En segona posició, Asmaa Zammou, del S. M. Club Pollença, amb un temps de 3:57:41. I al tercer esglaó del pòdium, Margarita Fullana, de CAMI – GardenHotels.com, amb poc més que Asmaa, 4:01:49.

A la categoria masculina, Alejandro Forcades, del club Tirany – SM2 Tecnologias, quedà campió de la cursa amb 3:05:38. Joan Navarro de GYMNAPOLIS C. E., en segon lloc, 3:10:05. Seguidament, el corredor William Aveiro, del Mas QTrail 3- abM, amb el temps de 3:11:53.

Enhorabona a totes les persones que participaren!