CulturaMunicipi

Lizard, la nova banda mallorquina de rock

El grup estrena el seu primer videoclip gravat a Pollença

Lizard és una de les bandes de rock més recents que han sorgit a la nostra illa i acaba d’estrenar el seu primer videoclip, el qual va ser gravat als túnels de Formentor:

Toni Cañellas, veu i guitarra; Jose García, guitarrista solista i veu; Alex Rodríguez, baix; i Lucas Viera, bateria, són els quatre joves mallorquins que acaben de consolidar la seva carrera. Amb un grapat de bones cançons, es proclamen la veu més fresca del panorama musical present i futur. El seu rock és directe, personal i profund.

La influència que reben del hard rock és clara: Dover, Héroes del Silencio, Marea o Extremoduro. No obstant, les seves lletres són úniques i es podrà gaudir d’elles a totes les plataformes digitals a partir del 10 d’abril. Dia en què surt el seu primer EP, Mi instinto animal, gravat en directe als estudis Cas Músic de Santa Eugènia (Mallorca). Algunes d’aquestes cançons del repertori ja es poden sentir a YouTube, Spotify i d’altres.

Amb menys de divuit anys, asseguren tenir un gran nombre de seguidors i una actitud electritzant a l’escenari. La qual estam segurs de què ningú es vol perdre. Per ara, tenen confirmades dues dates a Es Gremi (Palma): dia 1 d’abril, amb Yoko Factor + Seísmo, i dia 5 de maig.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button