AlimentacióMunicipi

Can Bum inaugura un punt de venda de productes de comerç just.

Es tracta d'una iniciativa que ha dut a terme amb l'associació sense afany de lucre S'altra Senalla

L’espai social i cultural de Pollença, Can Bum, ha estrenat al seu local un punt de venda de productes de comerç just. Es tracta d’una iniciativa que ha dut a terme amb l’associació sense afany de lucre S’altra Senalla, que pretén la difusió d’aquesta mena de productes.

El comerç just, segons ens han explicat a Som Pollença des de l’associació, et garanteix que el producte que tens a les teves mans ha estat elaborat per un artesà amb un salari digne, així com garanteix que no hi ha hagut explotació infantil i que la presa de decisions entre homes i dones ha estat igualada.

Ara, Cam Bum, que és un local amb uns valors “similars a S’altra Senalla”, segons Laura Mejía, voluntària de l’associació, s’uneix a aquest compromís amb l’objectiu que el seu local serveixi com a finestra dels productes de comerç just, on podrem trobar xocolates, cafè o galetes que respecten el medi ambient, a més de ser lliure d’insecticides.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button