Municipi

Amb l’arribada de la primavera… Atreveix-te amb aquests pentinats

Prepara't per quan surti el sol amb els pentinats de moda per al dia a dia

Les flors no és l’única cosa que brota a la primavera, les ganes d’innovar amb uns pentinats únics, bonics, fàcils i senzills també es fan presents!

Encara que meteorològicament no gaudim del sol i dels colors que porta amb si la primavera, queda poc per deixar a un lloc els cels nuvolats i l’incòmode vent i notar com a poc a poc anam pujant de temperatures, així que prepara’t per aquell moment amb els pentinats de moda per al dia a dia.

Ones lliures i naturals

El mètode “curly”, la tendència de cura i pentinat del cabell que ens ha acompanyat dues temporades, es troba avui dia en el seu millor moment, doncs les cabelleres soltes i amb rínxols i les ondulacions naturals, segueixen de moda!! Aprofita, si tens aquest tipus de cabell per cuidar-ho amb proteïnes i tractaments d’hidratació.

El cabell “curly”, a l’ordre del dia

Tingues present aplicar algun producte per definir el rínxol i un altre per fixar-lo. Intenta evitar, costi el que costi, raspallar bruscament el cabell, perquè d’aquesta manera només aconseguiràs trencar l’ondulació i crespar el cabell.

Recollit amb passadors

Una de les grans novetats del 2022! Has sentit xerrar qualque vegada que la moda es recicla? Doncs és el cas dels pentinats amb passadors i clips. Si… Aquells clips de colors tan cridaners que es duen l’any 2000 es tornen a posar de moda. Com no passen res desapercebut, si t’agrada ser el centre de totes les mirades, aquest és el teu “look”.

A més a més, no té gens de complicació, ja que pots fer el que vulguis amb el teu cabell: cua de cavall, cua alta, trossa… Tots queden bé amb els passadors, a damunt hi ha molts d’estampats.

Pigtails”

Sorprenentment, aquest pentinat, que tradicionalment està destinat a nines petites, es du moltíssim en al·lotes joves, la diferència és que aquesta temporada arriben amb l’efecte lífting. Aquest arranjament consisteix a recollir un floc de cada costat del cap i fer dues “minicues” altes. Pots donar-li un toc més informal deixant sols alguns flocs centrals, i si no et convencen les cues, sempre per optar per fer-te dues trenes.

Cua “Bubble”

És com fer-te una cua normal però més decorada, perquè en aquesta ocasió has d’afegir unes lligues petites a cada pocs centímetres del pèl, per tal que es faci l’efecte bombolla; estufa els trossos de cabell que quedin entre goma i goma estirant una mica de cada costat, però sense passar-se. Per aquest pentinat et recoman que utilitzis gomes de silicona, que les pots trobar a qualsevol basar o centre de bellesa.

Aquesta tècnica és perfecta si vols atorgar-li elegància a la teva cua, i encara que duim un parell de temporades acompanyant-nos, continua sent una de les idees més recurrents acudir a importants esdeveniments com festes o bodes.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button