FormentorMunicipi

Incertesa sobre el futur de l’Hotel de Formentor

Actualment, l'Ajuntament de Pollença està pendent d'un inform de Medi Ambient que podria facilitar o dificultar la llicència d'ampliació

Des que al 15 de desembre de 2020 Barceló Group Hotels va anunciar la venda de l’Hotel Formentor al fons de capital europeu Emin Capital (opció de compra que estava pactada des de 2019), els tràmits per fer les obres van començar. D’aquesta manera, l’estiu del 2021, l’Ajuntament de Pollença concedía la llicencia per a la reforma integral de l’immoble, ja que la intenció és construir dos restaurants, diversos bars i cafeteries, spa i un gimnàs, entre altres instal·lacions.

Les obres que es van començar però que van haver d’aturar-se, recordem, perquè Junts Avançam va demandar una revisió d’aquestes per saber si, efectivament, es complien els requisits del permís concedit per l’Ajuntament, fent que a l’hotel quedés només l’esquelet, suposà un obstacle a l’hora de complir amb les premisses.

L’objectiu del mateix hotel, de la cadena hotelera Four Seasons, era reobrir l’establiment el 2023 amb un total de 110 habitacions, però Som Pollença ha pogut saber que la reobertura es veurà endarrerida perquè a dia d’avui les obres es troben paralitzades i amb un futur incert.

Actualment, l’Ajuntament de Pollença està pendent d’un inform de Medi Ambient que podria facilitar o dificultar la llicència d’ampliació; si el document és favorable, es donaria la reactivació de les reformes. Un inform, que segons ens ha confirmat la Direcció General d’Espais Naturals i Biodiversitat, encara no està redactat i que “no sabem quan estarà llest”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button