Eu MollMunicipi

Desaparició de dos arbres a la plaça d’Eu Moll

El succés es va produir ahir a la tarda, però la indignació no serà fàcil de calmar

Ens hem despert amb les notificacions dels grups de Facebook que treuen fum. El motiu: la indignació dels veïns del Port de Pollença per la desaparició de dos arbres de la Plaça Miquel Capllonch. Ens hem vist en l’obligació de conèixer més sobre la notícia, ja que es considera important el que ha succeït.

“Seguim canviant arbres per ciment i sombrilles. Arbres de més de 40 anys tallats fora miraments. Quina vergonya!”, comenta Josep Boladeras, resident de la zona. Josep Cerdà considera que hi havia d’haver alternatives enfront de la massacre arboricida. Kika Capllonch i altres dones del poble transmeten la seva tristor i impotència davant d’aquestes actuacions que s’han dut a terme d’amagat.

“Quins són els interessos i els motius d’enderrocar part del patrimoni de Pollença?”, es demanen els ciutadans.

“La plaça era un jardí, ara és una esplanada”.

afegeix Maria A Cifre.

“Aquest pi ja es va dir fa temps que s’hauria de tallar per la seva inclinació, la qual era perillosa i tenia risc de caiguda. Estam sembrant arbres nous per arreu del municipi, amb el qual no es van perdent les plantes. Al contrari, s’estan fent noves plantacions per recuperar arborada, però aquest pi podia afectar fins i tot al clavegueram i els edificis”, explica Andrés Nevado, Delegat del Port de Pollença.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button