Site icon Som Pollença

Balears rebrà 1,4 milions d’euros per a ajuts a les PIME de comerç

La Conferència Sectorial de Comerç ha assignat un total de 1,4 milions d’euros del fons NextGenerationUE per destinar a empreses PIMES del sector del comerç. D’acord amb el «Programa de modernització del comerç: Fons Tecnològic». L’import correspon als exercisis de 2022 i 2023. Aquesta pujada suposa una pujada notable front a les convocatòries anteriors.

Aquest nou acord del Govern i les comunitats autònomes, té en compte el criteri poblacional del 2,5 %, com es va reivindicar al Ministeri després dels resultats de 2021. El vicepresident Yllanes explica:

«Vàrem traslladar en el seu moment a la ministra Reyes Maroto que consideràvem clarament insuficient que en el repartiment de fons tan estratègics com els Next Generation Balears estigués a la meitat del criteri poblacional que li correspon, que és el 2,5 %. Després de les gestions realitzades, sumam en aquestes noves convocatòries un just 2,88 %, la qual cosa ens situa per sobre de la mitjana».

El Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència permetrà, mitjançant la incorporació de noves tecnologies, donar resposta als nous hàbits de consum, a la transformació digital i la sostenibilitat del propi establiment i el seu model de negoci.

Exit mobile version