EconomiaMunicipi

Balears rebrà 1,4 milions d’euros per a ajuts a les PIME de comerç

L'objectiu del pla és donar resposta als nous hàbits de consum

La Conferència Sectorial de Comerç ha assignat un total de 1,4 milions d’euros del fons NextGenerationUE per destinar a empreses PIMES del sector del comerç. D’acord amb el «Programa de modernització del comerç: Fons Tecnològic». L’import correspon als exercisis de 2022 i 2023. Aquesta pujada suposa una pujada notable front a les convocatòries anteriors.

Aquest nou acord del Govern i les comunitats autònomes, té en compte el criteri poblacional del 2,5 %, com es va reivindicar al Ministeri després dels resultats de 2021. El vicepresident Yllanes explica:

«Vàrem traslladar en el seu moment a la ministra Reyes Maroto que consideràvem clarament insuficient que en el repartiment de fons tan estratègics com els Next Generation Balears estigués a la meitat del criteri poblacional que li correspon, que és el 2,5 %. Després de les gestions realitzades, sumam en aquestes noves convocatòries un just 2,88 %, la qual cosa ens situa per sobre de la mitjana».

El Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència permetrà, mitjançant la incorporació de noves tecnologies, donar resposta als nous hàbits de consum, a la transformació digital i la sostenibilitat del propi establiment i el seu model de negoci.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button