EntrevistesMunicipiTecnologiaVídeo

Primera edició del “Curs de marketing digital” a Entorn Digital.

Una formació enfocada a aquells empresaris que vulguin utilitzar les eines necessàries per tirar endavant les seves iniciatives

El consultor de marketing i vendes, Juanjo Amengual, ha estrenat la primera edició del “Curs de marketing digital pràctic per a no iniciats” a Entorn Digital, Pollença. Es tracta d’una formació enfocada a aquells empresaris que vulguin utilitzar les eines necessàries per tirar endavant les seves iniciatives en un món tan canviant com el que estem vivint, i que no quedin, per tant, estancats quan sorgeixen els tipus de problemes actuals com el coronavirus o la guerra entre Rússia i Ucraïna, que al final, perjudiquen les empreses, segons el formador.

“Poder fer una bona base és fonamental”

L’especialista en marketing Juanjo Amengual.

Encara que el mateix títol del curs ens descrigui que és per a no iniciats, la veritat és que Juanjo Amengual ens ha assegurat que serveix també per persones que fa temps que están en vendes o per a gent que necessita una estratègia bàsica, ja que “poder fer una bona base és fonamental”, i també ho és conèixer el “marketing actual”, que com ho explica el consultor, aquest tipus de marketing té com a finalitat estar permanentment actualitzat del que passa: les noves tendències, modes i desitjos de la gent i potencials clients.

El curs té una duració de 30 dies, on es fan dues hores cada dia, de dilluns a divendres, amb una mentoria individual de manera presencial cada setmana, per tal que l’ajuda a l’alumne sigui tan personalitzada com sigui possible. Aquesta primera edició ha estat de tant d’èxit que ja està en marxa una segona.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button