MunicipiPolítica

El FOGAIBA destina més de 5 milions d’euros a ajudes al sector primari i agroalimentari de les Balears.

El sector primari i agroalimentari de les Illes ha rebut per part del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears 5.264.712,45 euros en ajudes durant tot el mes de febrer. Concretament, el Programa de Desenvolupament Rural (PDR) va contribuir amb 4 milions d’euros per a la creació d’empreses concebudes per joves agricultors; per inversions en explotacions agràries o per accions d’informació en cadenes curtes de comercialització.

Per una altra banda, la Política Agrícola Comuna (PAC) va costejar un total d’1.104.692,87 euros en ajudes que pertanyen a l’anterior campanya de 2021. L’estat, per la seva part, donava suport al sector ramader en enfront de la crisi provocada pel Coronavirus amb un total de 67.560 euros, a més d’impulsar projectes d’investigació aplicada, entre altres ajudes.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button