Municipi

El GOIB amb el Dia de la Dona

El GOIB i l'Institut Balear de la Dona presentan una sèrie d'activitats pel 8 de març

La consellera del Govern Balear, Mercedes Garrido, juntament amb la presidenta de l’Institut Balear de la Dona, Maria Duran i Febrer, han presentat avui a una roda de premsa diverses activitats pel dia de la Dona, que se celebra cada any el 8 de març. Entre els esdeveniments destacats, es troba l’exposició de còmics de l’artista Diana Raznovich, on es representen situacions de violència masclista per prendre consciència.

Mercedes Garrido ha afirmat, per una altra banda, que l’objectiu per aquest 8 de març és que les dones surtin al carrer i ha fet una crida perquè vagin a sa manifestació que es celebrarà tal dia, ja que ens trobam, a més a més, amb una baixa incidència pel coronavirus.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button