Municipi

Caixa Colonya dona 12.000 € al Banc d’Aliments de Mallorca

Avui dematí Colonya Caixa Pollença ha fet un acte en motiu de la donació de la quantitat de 12.000€ al Banc d´Aliments de Mallorca.
Aquesta acció s’ha duit a terme després de l’acord del Comitè Ètic de Colonya de fer una donació del seu Fons d’Emergència amb motiu de les necessitats urgents derivades de la pandèmia de Covid-19 a Mallorca.

El responsable de Relacions Institucionals de Colonya Caixa Pollença, Juan José Caldés, ha fet l’entrega d’aquests 12.000 € al president del Banc d´Aliments, Sr. Raimundo de Montis.
A l’acte d’aquest lliurament, celebrat avui, també hi han assistit la tresorera del Banc d´Aliments, Sra. Genoveva Fontenia, i el representant de Càritas i membre del Comitè Ètic de Colonya, Sr. Josep Morell.
La donació de Colonya es destinarà a pal·liar els efectes de l’actual situació de crisi provocada per la pandèmia Covid-19 entre les persones més vulnerables de l´illa de Mallorca.

El Banc d´Aliments és una fundació sense ànim de lucre, la tasca de la qual consisteix en lluitar contra la pobresa alimentària.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button