Municipi

Col·labora amb Ucraïna

Ahir es van concentrar a la Plaça Major centenars de pollencins i pollencines per a demanar que s’acabin els atacs russos contra Ucraïna. Un acte molt emotiu, on van participar persones de totes les edats unint els seus desitjos per la pau.

A més d’aquest tipus d’actes simbòlics també podem col·laborar amb entitats que ajuden als refugiats d’Ucraïna aportant aliments, productes d’higiene personal i altres coses de primera necessitat que, quan et veus forçat a partir de casa teva, necessites tant.

Com col·laborar? A Pollença hi ha diversos punts de recollida d’aquest tipus de productes:

Can Bum: al Carrer Major número 40 Els pròxims dies 3, 4, 5, 7, 8 i 9 de març de 16’30h a 19’30h, tenen un punt de recollida solidària pels refugiats de les guerres. Al seu cartell es pot veure quin tipus de productes es poden deixar.

Per Ells: Recollida de productes de primera necessitat a la botiga Art Color al Carrer Formentor, 18, de 8h a 14h. Al seu cartell es pot veure quin tipus de productes es poden deixar.

Sol de la Isla: Ioga de caritat, diumenge 6 de març a les 10h. Un esdeveniment benèfic on es proposa una classe de ioga a canvi de productes de primera necessitat que seran enviats a una entitat encarregada de fer-ho arribar als refugiats de guerra. Per a apuntar-s’hi contactar per WhatsApp a +371 2922 4322.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button