Site icon Som Pollença

Pollença s’acomiada de Don Jaume Autonell

Fa poques hores ens em assabentat de la mort de l’estimat metge pollencí Don Jaume Autonell Reig, un pilar per la nostra comunitat i gran difusor de la cultura del nostre poble.

Aquest digital vol fer arribar el seu condol a la família i retre un petit homenatge a aquest gran home dedicat al poble. Com nosaltres molts de pollencins han volgut recordar la seva figura i les xarxes s’han omplert aquest matí de missatges d’acomiadament.

Don Jaume Autonell era un home del poble i per al poble, un referent per tots els pollencins. Va ser un metge excepcional sempre dispost i entregat als seus pacients, també fou president del Club Pollença impulsant iniciatives com el I Curs de mallorquí, impartit per un altre gran referent de la cultura pollencina, Miquel Bota Totxo. Sempre al costat de la cultura i les arts pollencines no oblida retre homenatge a Dionís Bennàssar i propulsar el cinema-amateur dins la nostra comunitat.

Don Jaume Autonell, un home que avui tots els seus veïnats em recordat i molts han qualificat de tot bondat i de gran persona, sempre dispost sense importat l’hora a ajudar i atendre els seus pacients, veïnats i amics. Gràcies Don Jaume per la teva entrega, tots els pollencins vos guardarem en el record. 

Exit mobile version