CulturaMunicipi

Surt a la venda el segon número del fanzín col·lectiu “Adopta y no abandones”

Marta Grimalt Canals, activista en defensa dels animals i vídeo-artista, ha presentat la segona edició del seu fanzín de temàtica animalista “Adopta y no abandones”. Un fanzín és una publicació temàtica amateur realitzada per aficionat que inclou diverses tècniques, com poden ser fotografia, il·lustració, narrativa o còmic. 

Aquest fanzín col·lectiu de caràcter caritatiu i sense ànims de lucre, té com a objectiu recaptar fons destinats a l’adquisició de pinso i aliments per moixos i cans necessitats. Aquests aliments es repartiran entre diverses colònies i protectores dels municipis de Pollença i Alcúdia. Més concretament, a la colònia de moixos del Pinaret que gestiona la mateixa Marta Grimalt i a les voluntàries de la colònia de moixos d’Alcúdia. La primera edició d’aquesta auto-publicació va tenir una gran acollida per part del públic, llavors, els beneficis van ser destinats a les associacions: Cat Protection Pollença i al Refugi d’animals de Pollença.

El fanzín té un cost de 4 € i es pot adquirir a fires especialitzades o a través de la web: www.martagrimalt.cat o sol·licitar-lo via e-mail a la següent direcció: tac.tlamirgatram@martagrimalt.cat

En aquest cas, han estat dotze els artistes participants que amb les seves il·lustracions, fotografies i les històries i contes sobre moixos i cans han donat vida a “Adopta y no abandones” segon volum. Els artistes participants d’aquesta edició han estat: Luis Yang, Rina Ota, Elisa Victoria, Bruna B, Ferro, Alba Feito, Josep Vidal, Josemi Online, Irma Marco, Clara López, Ana Martínez i la mateixa Marta, que narra en el pròleg la seva experiència i vivències amb els seus quatre moixos adoptats i la seva labor com a rescatista.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button