FormentorMunicipi

L’hotel Formentor promet millors condicions pels treballadors

Comunicat de l'empresa Four Seasons

L’empresa Four Seasons, la nova propietària de l’Hotel Formentor ha fet arribar un comunicat per a fer saber les condicions que plantejaran als nous treballadors.

Així doncs, prometen triplicar la plantilla i que “els empleats del futur Four Seasons es beneficiaran d’unes condicions laborals com a mínim un 20% per sobre de l’actual conveni.” i que “Mentre s’executa tota la reforma, la nova propietat manté a la totalitat de la plantilla de l’antic hotel.

A més a més asseguren les obres que s’estan executant per empreses locals invertint més de 70 milions d’euros, anomenant-ho “talent de l’illa” que treballa amb “un objectiu clar: el d’afavorir la integració paisatgística per a augmentar la sostenibilitat del projecte” i dur a terme “Un projecte de reforma basat en criteris ambientals“. De manera que reduiran el nombre d’habitacions a 110 i apostaran per un turisme més sostenible, segons les paraules del seu propi comunicat que també conclou dient que les obres empren “l’ús de materials i pràctiques sostenibles durant tot el procés de construcció de l’edifici, l’adequació de la parcel·la on se situa i l’eficiència de l’ús de l’aigua i energia.”

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button