Municipi

Pollença es digitalitza

una App de participació ciutadana

L’Ajuntament ha anunciat avui matí que està treballant amb eAgora, una aplicació mòbil per fomentar la participació ciutadana.

A la nota de premsa facilitada per l’Ajuntament expliquen que es tracta d’una “nova aplicació mòbil gratuïta, es connecta l’administració pública amb la ciutadania, el teixit associatiu i els comerços; i un quadre de comandament (web) per a l’Ajuntament. La plataforma és modular i es poden afegir gradualment totes aquelles funcionalitats que siguin necessàries en el municipi.”

A la pàgina web de l’aplicació s’anuncien com “Molt més que una APP municipal, la primera solució ‘all-in-one’ modular del mercat” i recalquen la seva utilitat per a l’apropament a l’Agenda 2030.

Alguns municipis de Catalunya com el de Cadaquès o el de Breda entre d’altres ja la fan servir i sembla que promou la transició al paradigma de ciutat intel·ligent.

De moment encara no està en funcionament pels ciutadans i no han anunciat encara una data probable, quedarem a l’espera de noves informacions per part de l’Ajuntament. 

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button