Municipi

Una passa més cap a les esperades rotondes de Pollença

El proper divendres 14 Unides Podem Pollença convida a una reunió amb el conseller de mobilitat i infraestructures Ivan Sevillano que vendrà a Pollença per trobar-se amb tot aquell que així ho vulgui i mostrar els projectes de les tres rotondes que es preveu es comencin a construir abans que acabi la legislatura.

Les rotondes, que ja fa anys que s’esperen, són la rotonda de la Punta, la rotonda d’entrada i sortida del Polígon de Pollença i la rotonda d’entrada de Pollença (entrada al Roser Vell).

La reunió serà divendres a les 19h a la sala d’exposicions de Can Llobera i hi pot acudir qualsevol ciutadà interessat en els projectes i en veure els plànols, sempre que es respecti la normativa Covid.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X