EsportsMunicipi

On poden jugar els nins de Pollença?

Els pares i mares volen llocs per dur als nins a fer esport i jugar

Avui els nins i nines de Pollença han tornat a les escoles després de dies de vacances que han pogut estar amb la família, jugar, llegir, mirar pel·lícules… Mantenir els nins entretinguts no és fàcil a vegades, com tampoc ho és cercar activitats alternatives a les pantalles. Per això molts pares i mares s’han vist aquestes vacances una mica frustrats a l’hora de buscar llocs on anar amb els nins, sobretot a l’hora de triar activitats esportives.

Algunes publicacions a Facebook han fet notar la irritació dels pares que tenien intencions de jugar a futbol o bàsquet amb els seus fills i no han trobat cap pista oberta en tot el municipi. També hi ha hagut algunes picabaralles amb els funcionaris encarregats de les instal·lacions del poliesportiu que s’han negat a encendre els llums quan ja era fosc.

Parlant amb la regidora de l’àrea d’esports, Bianca Aguilar ens ha aclarat que les instal·lacions han estat obertes, però s’ha de tenir en compte que, seguint la normativa Coivd que els imposa el Govern, per entrar al poli, qualsevol major de 12 anys ha de presentar el certificat i, per controlar això han de tenir personal suficient, que si un dia no hi és, pel motiu que sigui, s’ha de tancar alguna porta. 

A mi m’encantaria que tothom pogués fer ús de les instal·lacions esportives de manera gratuïta” assegura Bianca, que també ha volgut recalcar que això, si més no, és complicat, ja que l’àrea d’esport de l’Ajuntament inverteix gairebé tot el pressupost en la reparació del material i les instal·lacions. “Les xarxes del camp de futbol del Moll es van canviar per juny i ja estan rompudes una altra vegada per mal ús“, es lamenta la regidora, que entén la insatisfacció dels usuaris, però afronta una situació complicada. El vandalisme i el mal emprament de les instal·lacions fa que les reparacions exigeixin un pressupost que es podria destinar a l’abaratament de l’ús. 

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X