Cala Sant VicençMunicipi

Cala Sant Vicenç segueix amb un cablejat tercermundista

Durant els dies de tempesta o fortes ràfegues de vent la xarxa elèctrica de Cala Sant Vicenç es veu sempre perjudicada. Les cases de la zona tenen talls de llum sovint quan el temps s’embruta, així com desapareix la cobertura de les línies mòbils. Però és que si ens fixam en el cablejat de Cala Sant Vicenç veurem que és, si més no, deficient, sobresaturada i amb greus problemes als pals, que fins i tot estan romputs o torts.

Aquests talls de llum constants deterioren els electrodomèstics i ja cansen els veïns que paguen la mateixa llum i els mateixos imposts que els de qualsevol altra zona.No tan sols això sinó que en algunes ocasions poden fins i tot arribar a ser un perill públic.

A SomPollença ja hem donat a conèixer la situació elèctrica de la Cala en altres ocasions (pots mirar aquest enllaç i aquest altre) però de moment cap institució ha fet perquè la situació millori.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button