Municipi

Nova oferta de tècnic d’igualtat a Pollença

El departament d’Igualtat de l’Ajuntament de Pollença treu una nova plaça de tècnic per aquesta àrea. El termini perquè les persones interessades es puguin inscriure a l’oferta acaba dijous 13 de gener i es pot sol·licitar a través d’aquest enllaç.

Es tracta d’una plaça per l’assistència tècnica pel seguiment, desenvolupament i avaluació de les polítiques d’igualtat de l’Ajuntament, que du a terme programes d’igualtat, violència de gènere, programes LGTBI i es promou la prevenció i la lluita contra les desigualtats.

El contracte és de dos anys prorrogables a dos anys més i és un requisit estar graduat/a en Treball Social o un equivalent i tenir el Nivell C de Llengua Catalana.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back to top button
X