MunicipiSuccessos

Un grup de joves ridiculitza a la Policia Local

Segons conta la Policia Local de Pollença, dissabte passat, damunt les 00:30h, durant una intervenció policial, un individu es va colar dins un cotxe de policia durant uns segons, mentres la patrulla feia un requeriment. L’acte es gravaba i va estar rodant per xarxes socials. Es va denunciar per la llei de seguretat ciutadana 4/2015. Aquestes mateixos individus tenien altres víudeos exhibint armes, que, segons explica la Policia, es tracta d’una rèplica d’un fusell AK-47 de bolles i també ha sigut denunciat pel reglament d’armes i llei de seguretat ciutadana. Segons explica la policia els joves ja han estat identificats i denunciats.

El fet que va succeïr fa quatre dies va veure la llum ahir, sembla que fins que no ha corregut el vídeo per les xarxes socials, fet que ha obligat a fer-ho públic, s’ha procurat manternir ocult.

La regidora de la Policia Local Maria Buades, de moment no ha pres mesures al respecte, i ha declarat que “s’ha demanat informació prèvia per aclariment dels fets”.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X