MunicipiSalut

Alejandra Valero envia un missatge de prudència per evitar saturar el Centre de Salut durant les festes

La Doctora Alejandra Valero ha enviat un missatge de prudència amb les pautes a seguir per tal d’evitar el col·lapse del Centre de Salut que aquests dies treballa desmesuradament degut a l’alt nombre de contagis de Covid-19 i de número de proves diagnòstiques PCR i antígens que fan al dia.

Podeu sentir l’arxiu d’àudio de la mateixa Doctora Valero, coordinadora del PAC de Pollença, explica que s’eviti anar al Centre de Salut simplement per fer-se proves d’antígens, ja que aquest servei no és per això sinó per a persones amb símptomes. A més, demana paciència a l’hora de rebre els resultats per part de les persones que n’estiguin a l’espera perquè estan saturats de feina i el laboratori de Son Espases està col·lapsat.

Una crida a la paciència, a seguir respectant les mesures de seguretat, a cridar abans d’anar al centre de salut si es tenen símptomes o s’han tengut contactes amb positius.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button