Municipi

10 coses a fer a Pollença a l’hivern

Activitats a prova de fred

Quan algú pensa en Pollença, Mallorca, les Illes Balears, el primer cop d’imatge que li ve al cap és la platja, el sol, un para-sol i un gelat. Si bé és cert que aquest seria el nostre perfil bo també existeix l’hivern al nostre arxipèlag encara que molts es neguin a creure-ho.

Com que el fred arriba tard o d’hora et proposam una sèrie de plans tan bons o més que anar a la platja que pots fer quan les temperatures baixen.

1. Anar d’excursió. Un tòpic de l’hivern, però és que al nostre municipi no anar d’excursió és pecat amb els paisatges que tenim. A més és un pla saludable que es pot fer en família o tots sols.

2. Visita cultural. El museu de Pollença i el museu Dionís són del millor de la part forana de Mallorca culturalment parlant. A part d’aquests dos museus una sèrie de galeries més, fan de Pollença un lloc top pel cultureta.

3. Recol·lectar esclata-sangs. Anar a cercar picornells o orelles de llebre és una activitat entretinguda que a més a més et permet sopar d’una truita la mar de bona. Qui diu picornells diu espàrrecs o caragols.

4. Un bon dinar o sopar. De restaurants n’hi ha per triar i són tots de qualitat superior. Pots comprovar-ho a TripAdvisor.

5. Anar a veure el mal temps a la Cala Sant Vicenç. Quan esclata la tempesta no hi ha res millor que posar un disc de música trenquil·la (Bon Iver) i aturar el cotxe a Cala Carbó per veure com les onades exploten contra la roca.

Cala Sant Vicenç
Cala Sant Vicenç

6. Anar de compres. Un pla que mai falla, roba, artesania, decoració, llibres… Hi pots trobar tot el que vulguis a Pollença. De qualitat, de proximitat, de lo bo, lo millor.

Font: Teixits Vicens

7. Una partida de pàdel, tenis o scuash. Un altre pla saludable i divertit que es comparteix amb amics i pot acabar amb una cerveseta per compensar tanta salut.

Font: @padeleumoll

8. Una xocolata calenta i una ensaïmada a Can Butxaca. A ningú li amarga un dolç i a can butxaca de coses dolces en saben cosa. Un pla d’horabaixa de relax.

9. Temps de lectura a la Biblioteca de Pollença. Una biblioteca és un lloc de culte pels devoradors de llibres, però és que a més, la nostra és molt bonica a un edifici del barri antic.

10. Simplement passejar. Per Pollença, per Eu Moll o per La Cala. No ho hem de justificar, és de sabut que és un planazo.

Amb quin pla et quedes?

En tens algun millor que explicar?

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button