CulturaMunicipiPollença

Patrimoni i música a Pollença

Concerts de Nadal de la Parròquia de Pollença

L’any passat a la Parròquia de Pollença començà el cicle de concerts de “Patrimoni i música” d’hivern, a causa del context sanitari no es van poder realitzar, així aquest dissabte comença un altre cop.

El rector Danilo de Urzeda, i el coordinador d’aquest cicle, Joan Comas, són els responsables dels concerts que es duran a terme a les esglésies de la Mare de Déu dels Ángels i l’Església de Sant Jordi amb l’objectiu de donar a conèixer el Patrimoni. Dissabte 27 de Novembre les a les 20.30 h es durà a terme el primer concert. Serà a càrrec de l’Orquestra Lauseta a la Parròquia de Pollença.

El concert que té més importància per als organitzadors és el dia 19 de desembre, ja que és al concert de Nadal i el farà l’Escolania de Lluc.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X