FormentorMunicipi

La llicència de l’aparcament de Formentor, en procés de ser revocada

Els propietaris de l'hotel han interposat un recurs administratiu contenciós per a la cessió d'un espai que consideren privat

Fa aproximadament un any que l’Ajuntament de Pollença donava llum verda a les obres de reforma de l’hotel Formentor tot imposant algunes condicions. S’exigia a la cadena hotelera que cedís de manera gratuïta els vials i les zones verdes adjacents. Segons explica avui el batle del municipi, Tomeu Cifre, “els hi vàrem dir que l’aparcament de l’hotel formava part del sistema viari”.

Varen acceptar les condicions, però amb relació a la titularitat de l’aparcament hi ha discrepàncies entre les dues parts. És per aquest motiu, que la cadena hotelera va interposar un recurs contenciós administratiu contra el Consistori i fent que la cessió no fos ferma. Una història que acabarà als tribunals. “Consideren que era un equipament privat”, assegura Cifre. Tot i això, la titularitat actual de l’aparcament és municipal i la cadena hotelera té llicència per explotar l’activitat.

Davant aquesta situació, l’Ajuntament ha maniobrat i han “iniciat un procediment de revocació de la llicència d’activitat”. Segons explica el batle, esperen que per aquest hivern puguin trobar una solució.


L’aparcament de Formentor tocaria ser dels pollencins

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button