EsportsMunicipiPollença

Ham Villar, tercer al campionat de Balears de Curses per Muntanya

Aquest és el resum esportiu del cap de setmana pels equips pollencins

El corredor de Món d’Aventura va completar els 42 km de la Trail Galatzó amb un temps de 4 h 33′ 49″. Tot i el gran triomf del pollencí, aquest cap de setmana destaquen les jugadores Pollencines dels clubs Bàsquet, Voley i Rugby que han aportat victòries els seus equips.

Victòria Femenina a Bàsquet

L’Infantil Femení de Bàsquet les Ones de Pollença guanya CD Andratx.

Aquest diumenge, les pollencines obtenen la victòria amb un resultat impressionant, 79- 53 contra Andratx. Un partit exemplar en què un equip de només set jugadores; i tres a la segona part, guanya a CD Andratx.

El Júnior Femení SEBASTIÀ CRESPÍ CONSTRUCCIONS també estan de celebració derrotant el CIDE amb un impressionant 79-29. Destacà en el partit per una gran intensitat en defensa i un gran ritme en atac per part de les pollencines, que han assolit diverses victòries aquesta temporada.

Els més petits, el MINI MASCULÍ PREFERENT, no es van quedar enrere amb una victòria de 79-53 contra Bàsquet de Manacor vermell B.

Pel que fa a Cadet Masculí Especial B, no va tenir tanta sort, perd amb el C.B Consell amb 67-79. Les envestides i atacs dels jugadors de Consell van derrotar les defenses pollencines.

Enhorabona, CV Pollença

Pollença pot estar orgullosa del seu equip de Voley, que obté dues victòries aquest cap de setmana:

Voley junior Femení Pollença venç a Alaró amb una victòria aclaparadora de 3-1 sets. I el Sèniors CV Pollença apallissa a CV Pòrtol junior amb 3-0 sets en el partit del diuemnge.

Derrota del Cub de Futbol Pollença

El club pollencí queda en el sisè lloc amb 22 punts de les Regionals.Aquest dissabte dia 20, Independent Camp Rado Futbol Club derrota a CF Pollença a les primeres Regionals de Balears. Una competició molt renyida amb un resultat de 3-2.

Tercer lloc per a Ham Villar Làzaro a campionat de Balears de Curses per Muntanya

Diumenge dia 21 de novembre el pollencí Hamal Villar Lázaro va pujar al tercer caixó del pòdium del campionat de Balears de Curses per Muntanya. El corredor de Món d’Aventura va completar els 42 km de la Trail Galatzó amb un temps de 4 h 33′ 49″.

Només fou superat per l’artanenc Toni Melis i el pobler Pere Joan Serra. Aquesta prova s’havia de celebrar dia 14 de novembre a Mancor, però fou suspesa per causes meteorològiques.

Corsaris Rugby fubol Club

Les sèniors femenines de Rugby quedaren terceres a Jornada de 7’s, on jugaren contra El Toro RC, RC Ponent, Shamrock RC al camp dels germans escala a Plama.

Els Corsaris sub14, s’uniren amb diversos equips per formar les Barbarien ( o unió) perdent contra Els Bocs d’Inca i Bahía Rugby al camp de Pollença.

Perl que fa el sènior Masculí va jugar un partit previ a la Copa de Mallorca que comença aquest cap de setmana, on van perdre contra el Toro RC al camp del Calvià.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button