EducacióMunicipi

El CC Monti-sion fa passes per eliminar violències masclistes

Els beneficis aconseguits amb els dorsals seran per les monges del Sagrat Cor

Amb el lema ‘Monti-sion escurça distàncies’, el col·legi organitza una cursa solidària pel 25N, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones. Els quilòmetres es podran recórrer per tres espais diferents: Sant JordiMonti-sion i el poliesportiu.

Però també des de casa. Si s’opta per aquesta opció, s’ha de descarregar l’aplicació Strava al mòbil i enganxar l’enllaç https://strava.app.link/a8ALA2jSolb. A les famílies que opten per aquesta modalitat, se’ls proposa que es gravin durant 15 segons mostrant el dorsal que hauran comprat i dient la següent frase:

“Aquí i allà la família………, el 25N contra la violència masclista. Monti-sion escurça distàncies”

Els diners recaptats seran per les monges del Sagrat Cor

Per participar en la cursa que organitza el Col·legi Monti-sion s’ha de comprar un dorsal, el qual té un cost de 2 €. Aquest es pot adquirir aquest dimecres a les secretaries de Sant Jordi i Monti-sion, però també dijous mateix a la de Monti-sion.

Amb tot, és necessari remarcar que els diners recaptats amb la venda dels dorsals es destinaran a les monges dels Sagrats Cors, qui treballen amb dones amb problemàtica social.


+ Bianca Aguilar: “Enguany han baixat els casos de violència de gènere”

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button
X