Municipi

El futur de Ca n’Escarrinxo, en mans de la ciutadania

Els i les habitants podran decidir a què es destina aquest espai una vegada es materialitzi la seva compra

L’Ajuntament impulsa un procés participatiu per tal que els pollencins i pollencines decideixin a què s’ha de destinar Ca n’Escarrinxo. Un espai que, recordem, està en fase d’adquisició per part de la institució municipal. I és que, al final, ningú més que les persones que habiten el poble saben què hi fa falta i quines són les necessitats ciutadanes. Però no és un desfer calça, sinó que queda un llarg camí al davant.

Aquest procés està dividit amb tres fases: informativa, de debat i decisió, i devolució. El departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Pollença elaborarà el projecte a entregar al Consell de Mallorca tenint en compte les aportacions fetes per la ciutadania en aquestes dues primeres fases. L’aprovació final recaurà en mans de l’òrgan insular.

Abans d’iniciar els debats, s’han organitzat diverses jornades informatives. La primera s’emmarca en La Fira i els dies 12, 13 i 14 l’Ajuntament instal·larà un estand per aportar més detalls. Després, el 27 d’aquest mes hi haurà una jornada festiva participativa a Ca n’Escarrinxo mateix. I ja per acabar, al febrer de l’any que ve preveuen poder celebrar una taula de reflexió ciutadana.

Es plantejava fer-hi l’skatepark

Si feim servir l’hemeroteca, descobrim com ja hi ha propostes. De fet, just aquest estiu publicàvem a De camí a un acord pel projecte del nou skatepark de Pollença aquestes declaracions de Bianca Aguilar:

“Estam estudiant fer l’skatepark a Ca n’Escarrinxo”

De camí a un acord pel projecte del nou skatepark de Pollença
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button