Site icon Som Pollença

‘Compra Pollença’, la plataforma de venda en línia de Teixit Empresarial

L’associació Teixit Empresarial posa a l’abast de la ciutadania ‘Compra Pollença’, una plataforma de venda en línia amb l’objectiu de facilitar les transaccions comercials de la seva clientela. En aquests moments la formen 19 empreses i cada una d’elles disposa d’un espai propi on presentar i despatxar els seus productes. És un projecte que arriba després de confinaments i restriccions; per tant, ho fa en un moment en què la venda per internet s’ha consolidat.

Igual que les grans plataformes comercials en línia, hi haurà un cercador de productes i una cistella única on s’aniran guardant els productes seleccionats pels compradors mentre s’acaben de decidir o consulten altres articles. La comanda arribarà a casa seva o a la tenda, això serà una elecció del client.

Des de Teixit Empresarial remarquen que són la primera associació empresarial amb una plataforma de venda en línia pròpia a tot l’Estat. Entenen ‘Compra Pollença’ com una oportunitat de millorar les vendes, però també es mantenen fidels a la presencialitat i el tracte personalitzat que tant caracteritza les botigues i comerços de poble. Tot i això, és una bona manera d’acostar el producte local als clients.

La presentació oficial serà aquest diumenge 13, tot coincidint amb La Fira. Es farà a les 10.30 hores a la plaça Major de Pollença.

Exit mobile version