Municipi

‘Compra Pollença’, la plataforma de venda en línia de Teixit Empresarial

Està integrada per 19 empreses, les quals disposen d'un espai propi per presentar els seus productes

L’associació Teixit Empresarial posa a l’abast de la ciutadania ‘Compra Pollença’, una plataforma de venda en línia amb l’objectiu de facilitar les transaccions comercials de la seva clientela. En aquests moments la formen 19 empreses i cada una d’elles disposa d’un espai propi on presentar i despatxar els seus productes. És un projecte que arriba després de confinaments i restriccions; per tant, ho fa en un moment en què la venda per internet s’ha consolidat.

Igual que les grans plataformes comercials en línia, hi haurà un cercador de productes i una cistella única on s’aniran guardant els productes seleccionats pels compradors mentre s’acaben de decidir o consulten altres articles. La comanda arribarà a casa seva o a la tenda, això serà una elecció del client.

Des de Teixit Empresarial remarquen que són la primera associació empresarial amb una plataforma de venda en línia pròpia a tot l’Estat. Entenen ‘Compra Pollença’ com una oportunitat de millorar les vendes, però també es mantenen fidels a la presencialitat i el tracte personalitzat que tant caracteritza les botigues i comerços de poble. Tot i això, és una bona manera d’acostar el producte local als clients.

La presentació oficial serà aquest diumenge 13, tot coincidint amb La Fira. Es farà a les 10.30 hores a la plaça Major de Pollença.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button