EducacióMunicipi

S’amplia el CEIP Costa i Llobera

Es construirà un menjador amb cabuda per a 50 alumnes

El Consell de Govern ha aprovat declarar inversió d’interès autonòmic el projecte d’ampliació del Col·legi Públic Costa i Llobera de Pollença, amb la consideració d’equipament públic educatiu en sòl urbà, lo qual implica un impuls preferent i ràpid en els tràmits administratius davant les administracions de les Balears.

Dins l’ampliació es contempla la construcció d’un nou menjador, a la vegada que servirà també com a sala polivalent, amb cabuda per a 50 alumnes del col·legi, amb banys i les instal·lacions necessàries per a garantir la prestació del servei de forma correcta. Ja s’ha redactat l’avantprojecte per part dels tècnics de l’Ajuntament i s’ha presentat a la Conselleria d’Educació i Formació Professional, el qual planteja la creació d’un nou edifici de 181 m2 dins la parcel·la actual.

El nou edifici estarà adossat al carrer que limita el centre pel nord, entre les pistes del pati i el carrer lateral de l’escola, de manera que no redueixi l’espai del pati existent i a la vegada que assegura una connexió interior amb l’edifici i una relació amb el pati i el carrer.

Això suposarà una millora dels serveis del centre a la vegada que benificiarà als 206 alumnes actuals i als futurs.

Hem aconseguit arreglar la situació actual del centre i que es pugui materialitzar una nova infraestructura per a aquest col·legi del nostre municipi”.

Tomeu Cifre

El batle del municipi ha explicat que “aquest centre es va construir en sòl rústic i estava en una situació d’alegalitat. Amb la declaració d’inversió d’interès autonòmic, se’ns permet que es pugui ampliar la infraestructura educativa de l’escola i, per altra banda, donar legalitat al CEIP, el qual fa més de 20 anys que es va construir i no s’havia tramitat en el seu moment ni la declaració d’interès general ni la corresponent modificació del planejament”.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X