EducacióMunicipi

Lliuren una creu al mèrit policial pel programa Policia Tutor a l’exdirector de l’IES Guillem Cifre

Ha tingut lloc avui matí a l'Auditori d'Alcúdia

Avui ha tingut lloc el lliurament dels premis i condecoracions a les policies locals de Balears, presentant també els programes de coordinació de l’Institut de Seguretat Pública de Balears: el programa Policia Tutor i el d’Educació Viària.

Celebrat a l’Auditori d’Alcúdia, a l’acte han assistit la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido; el secretari general d’Educació i Formació Professional, Tomeu Barceló; el director general d’Emergències i Interior, Jaume Barceló; així com el batle de Pollença, Tomeu Cifre junt a altres batles dels municipis mallorquins i altres autoritats competents.

Pel que fa al nostre municipi, s’ha lliurat una creu al mèrit policial amb distintiu verd del programa Policia Tutor a l’exdirector de l’IES Guillem Cifre de Colonya, Pere Franch, qui ocupava el lloc de directiu a l’institut del nostre municipi quan va començar el programa de Policia Tutor.

En total, s’han entregat 89 reconeixments a la tasca de les policies locals de les Illes Balears, considerant-se com a “vital” la labor que fan els agents, la qual va veure’s magnificada durant la pandèmia.

En relació a la presentació de la memòria del 2020 del programa Policia Tutor, han participat 174 centres i gairebé 59.000 alumnes d’arreu de les Balears, amb un total de 5.125 actuacions per afrontar l’absentisme i assetjament escolar. Mentre que en referència al progama d’Educació Viària té per objectiu afavorir i formar sobre la mobilitat segura entre els estudiants de Balears, tenint adherits 57 municipis i havent-hi participat 42.000 persones en el darrer curs.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X