Municipi

Colonya, de la mà dels instituts del municipi per a dinamitzar l’activitat cultural i social

Avui ha tingut lloc la trobada entre l'entitat financera i els directors dels centres

Colonya dóna suport un any més a l’educació del municipi, en concret, amb els respectius convenis de col·laboració amb els instituts del municipi: l’IES Guillem Cifre de Colonya, a Pollença, i l’IES Clara Hammerl, al Port de Pollença.

La trobada anual entre els representants de l’entitat financera i els directors dels dos centres educatius, ha tingut lloc avui, on s’ha aprofitat per a revisar les activitats portades a terme dins el marc d’aquest conveni.

Les accions educatives en les quals participa ajuden a donar a conèixer a les dues figures cabdals per a l’entitat financera, Guillem Cifre de Colonya i Clara Hammerl, qui dónen nom a ambdós centres. A més, també dinamitzen l’activitat cultural, social i esportiva destinada als alumnes del municipi.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X