Municipi

Renovat el conveni de col·laboració entre Caixa Colonya i Club Pollença

Un conveni que va néixer l'any 2015

Una de les col·laboracions més consolidades de l’Obra Social de Caixa Colonya és la que té amb el Club Pollença, la qual es va renovar aquest passat divendres, 8 d’octubre entre representants d’ambdues entitats.

Aquest acord es formalitzà cap a l’any 2015 i, des de llavors, es manté i es va renovant any rere any. Va néixer a través d’un conveni que establia la contribució anual de la caixa pollencina, amb la dinamització d’activitats culturals i socials del Club, com les Jornades d’Arquitectura del Club o la festa infantil de Carnestoltes.

En la trobada d’enguany celebrada el passat divendres, va aprofitar-se també per exposar les activitats realitzades durant l’any en curs dins el marc d’aquest conveni.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X