Municipi

Teixits Vicens: “ens han nominat a un premi que reconeix tota la trajectòria de l’empresa”

L'empresa és una de les finalistes dels Premis Nacionals d'Artesania

La coneguda empresa artesana pollencina, especialitzada en la producció de tela de llengües, Teixits Vicens, ha estat nominada com una de les finalistes dels Premis Nacionals d’Artesania en la seva 14ª edició, un any on han rebut un total 116 candidatures.

“És un dels premis més grans que pots rebre dins el món de l’artesania”, ha assegurat Cati Vicens, una dels responsables d’aquesta empresa familiar, la qual ja és centenària. Es tracta d’un certamen que abarca diferents sectors, entre els quals destaca la fusta, la joiera i bisuteria, la ceràmica i el tèxtil, amb l’objectiu d’impulsar l’artesania i incentivar la innovació i competitivitat. A més, els premis compten amb 5 categories: tres destinades a projectes artesans i dos per la labor de promoció per part d’entitats privades i públiques.

D’entre els projectes presentats, s’han escollit a 15 finalistes d’arreu d’Espanya, entre els quals es troben dues entitats balears més, a part de Teixits Vicens: Vidrieras Gordiola, a Algaida, i el Centre Artesanal de Menorca.

Alguns productes de Teixits Vicens

“Ara, el següent pas és que per part de l’organització venguin a gravar un vídeo de les nostres instal·lacions i del nostre treball i productes. Després es celebrarà una gala a Madrid a la qual haurem d’assistir i on s’anunciarà al guanyador”, ha explicat Cati.

“Pel fet de ser una empresa centenària, el premi al que ens han nominat reconeix tota la trajectòria d’aquest negoci, des del treball dels fundadors, fins a dia d’avui i això és el que més ens il·lusiona” assegura la responsable.

Rebem aquesta nominació com a un reconeixement que premia el nostre treball i esforç com a equip, més enllà de veure’l com un estímul cap a la obtenció d’un major benefici. Al cap i a la fi, som una empresa que duu molts d’anys en marxa i estem molt assentats i amb un públic bastant definit. Tot i així, de segur que arribaran nous clients i persones interessades en conèixer més la marca, els quals abans no sabien de la seva existència.

Cati Vicens
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button