Municipi

L’Ajuntament modifica algunes taxes del municipi

Baixa la taxa de recollida de fems, crea la d'habitatges de lloguer vacional i suspèn la de mercats

Durant el ple celebrat ahir a l’Ajuntament, es van modificar algunes taxes existents de cara al 2022 amb l’objectiu de recolzar i protegir als ciutadans i al comerç local.

D’aquesta forma, es va aprovar la modificació de la taxa de recollida de fems, la qual inclou el servei de recollida domiciliària i el tractament de residus. Dins aquesta modificació, s’inclou la baixada generalitzada d’aquesta taxa per a les famílies i la majoria dels comerços del poble.

Front a això, s’ha creat una nova taxa d’aplicació als habitatges de lloguer vacacional de més de quatre places. De la mateixa forma, també es va aprovar la suspensió de la taxa de mercats, per a la instal·lació de barraques, casetes de venda, espectacles o atraccions. Amb la modificació d’aquesta darrera, es pretèn baixar la pressió fiscal i ajustar la recaptació a la realitat actual recuperant l’equilibri econòmic.

A més, l’Ajuntament de Pollença ha realitzat un estudi econòmic el qual, juntament amb la baixada de la taxa d’incineració per part del Consell Insular, ha permès baixar de forma considerada la pressió fiscal a la major part dels ciutadans, de caràcter individual i comercial.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X