Municipi

El conegut ciclista Lance Armstrong tria Pollença en la seva ruta per l’illa

S'han allotjat a l'Hotel Illa d'Or i han passat per diferents restaurants i negocis del municipi

Lance Armstrong// Font: @lancearmstrong

El conegut ciclista nord-americà, Lance Armstrong, qui fou desposeït dels seus set títols del Tour de França per dopatge, es troba des del passat dijous i fins avui, fent una ruta per Mallorca i, en concret, ha escollit Pollença com un dels dos punts de descans, junt a Deià, en aquest viatge conegut com “The Move Mallorca Tour 2020”.

Cal destacar que Armstrong ha organitzat aquest recorregut oferint l’aventura, juntament a George Hincapie, a altres aficionats interessats en el món del ciclisme a rodar amb ell arreu de l’illa.

Cartell de l’esdeveniment

Es tracta d’una expedició de la qual, per un preu de 28.000€ per persona, han pogut disfrutar una desena d’afortunats. Dins aquesta xifra, han estat incloses totes les despeses, entrant-hi els sis vespres i els cinc dies de viatge, menjar, allotjament, bicicletes i el material esportiu necessari per a les excursions.

Durant l’estada al nostre municipi, el grup de ciclistes han recuperat forces a l’Hotel Illa d’Or per a descansar després d’acabar la jornada durant quatre vespres, la primera meitat del viatge. També han apostat pels locals de restauració del municipi, com ara Stay Restaurant, El Bistró, Tolo’s, La Terrassa o El Sea Side Bar de l’Illa d’Or. Han fet parada, a més, en alguns negocis com la botiga de ciclisme, Pinarello Experience, o la Bodega de Pollença, on van poder gaudir del que han titulat com a “Social Hour”.

Més enllà de les persones inscrites en aquest viatge, durant l’estada a l’illa s’hi han adherit altres personatges importants com l’excorredor Jan Ullrich, un gran rival, o també el mallorquí Vicenç Reynes, sense oblidar-nos del tennista Carles Moyà.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button