Eu MollMunicipi

L’escriptora Kitty K. comparteix la passió per les paraules amb els alumnes d’una escola d’idiomes del Moll

Kitty K.: "Escriure i llegir poden dur-te a qualsevol part"

La setmana passada, l’escriptora de llibres infantils Cath Kilgannon, també coneguda pels aficionats als seus contes de rimes com Kitty K., va visitar l’escola d’idiomes Love Letters, situada al Port de Pollença, per tal de compartir amb un grup d’alumnes, els seus versos.

Kitty K. i la directora de l’escola (d’esquerra a dreta)

Aquesta cita va poder tenir lloc gràcies a una amiga en comú entre la directora de l’escola, Johanna MacDonald, i la mateixa autora, les quals, a la vegada, comparteixen la passió per les paraules i la voluntat de fer de l’aprenentatge, un procés divertit.

El meu objectiu principal, amb totes les meves històries i personatges, és inspirar als nins a utilitzar la seva pròpia imaginació”.

Kitty K

Durant la trobada, el grup mixte d’alumnes de diferents nivells d’anglès va atendre davant l’explicació de l’escriptora, mentre els xerrava sobre les rimes i els presentava el seu darrer personatge, Tavish the Tortoise.

“Escriure i llegir poden dur-te a qualsevol part, sense la necessitat de deixar de seure a la teva butaca, si utilitzes la teva imaginació“, va concloure l’escriptora.

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X