Municipi

Crítiques a les xarxes socials cap al Pollença Live Trip

Nou influenciadors d'arreu d'Espanya han estat convidats a conèixer Pollença i això ha aixecat crítiques

Aquest cap de setmana passat, començà l’aventura per a nou influencers nacionals que durant aquests dies visiten Pollença per tal de conèixer el municipi, la seva història, tradicions, la cultura, el petit comerç, la gastronomia i l’entorn del poble.

Aquesta acció, llançada per l’Ajuntament de Pollença, té l’objectiu de mostrar Pollença com una destinació turística de qualitat durant tot l’any, amb la participació d’empreses i institucions que col·laboren en aquesta campanya público-privada. D’aquesta forma han convidat a personatges del món de les xarxes socials com ara, Bonbon Reich, Alba Duch, Alba Perarnau, Mochileros Viajeros, entre molts altres.

Influenciadors de temàtiques molt diferents a Tik-Tok, Instagram o a través dels seus blogs, els convidats, tots ells d’arreu d’Espanya, han tengut l’oportunitat de fer activitats molt variades com ara passejar amb el vaixell Rossina di Mare per la badia de Pollença o sopar a dalt del Calvari fent un tast dels productes més típics d’aquí.

Tot i la intenció positiva d’aquesta iniciativa, no han tardat en aparèixer crítiques per part d’alguns veïnats del municipi que no han dubtat en posar de manifest la seva opinió a les xarxes socials en contra d’aquesta acció.

Així alguns ho han definit com a “indignant” o com a una “postura patètica“, mentre que altres han volgut recordar que “encara estem en pandèmia” i que, per exemple “no hi ha hagut sopar a la fresca però aquest desbarat, sí”.

Alguns dels comentaris al post del Pollença Live Trip a Facebook

Alternativa Per Pollença també es manifesta

El grup municipal Alternativa Per Pollença ha fet una crítica davant el sopar que van organitzar al Calvari per als influenciadors, manifestant que “els pollencins no podem fer el sopar a la fresca de final d’estiu i aquesta gent que el seu mèrit és tenir molts seguidors a Instagram els hem de dur aquí de gorra perquè xerrin bé de nosaltres”.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button