Municipi

Les pistes de ball de les discoteques tornen a Balears

Balears retorna a la normalitat amb una flexibilització general de les restriccions

Al Consell de Govern d’avui s’han aprovat una sèrie de mesures que ajudaran a l’obertura dels sectors econòmics i socials a acostar-nos a la plena normalitat, fent especial èmfasis als locals d’oci nocturn.

El marc que estableix el Pla de Mesures estarà vigent des de les 00.00h del dia 28 de setembre fins a les 24.00h del dia 27 d’octubre. Tot i així, si les circumstàncies ho exigeixen, aquestes mesures podrien ser total o parcialment eliminades o modificades.

Amb aquesta flexibilització general de les restriccions fins ara vigents, el Govern planteja l’obertura de les pistes de ball a discoteques, havent sol·licitat al Tribunal Superior de Justícia que autoritzi el fet de poder exigir el Certificat Covid a l’hora d’entrar en aquest tipus de locals, en els quals s’ha establert un aforament màxim del 75%, amb els clients asseguts a taula per beure i fent ús de la mascareta per anar a la pista de ball.

En relació a l’horari, aquests locals podran tenir obert fins les 5h, sense perjudici que les ordenances municipals siguin més restrictives. Mentre que els pubs, per la seva part, mantenen les mesures actuals i s’amplia el seu horari de tancament fins les 4h.

En referència als concerts en espais exteriors, es permetrà un màxim de 1.000 persones dretes.

S’elimina el màxim de persones per taula i els límits horaris a la restauració

La restauració també s’ha vist beneficiada amb la relaxació de les mesures, ja que s’ha deixat d’establir un màxim de persones per taula i l’aforament ja podrà ser del 75% a l’interior. A més, s’elimina l’horari màxim de tancament, passant aquest a ser el que disposi el local.

Pel que fa a les altres reunions socials, com ara noces, batejos, comunions i vetlles, s’eliminen les restriccions vigents fins al moment, així com també les que afectaven a les platges i parcs.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button