Municipi

Col·lecta de material de bàsquet per Senegal

Dijous tendrà lloc una connexió en directe amb Senegal amb el responsable del projecte

Tasnimakunda i Colonya Bàsquet Club Pollença segueixen treballant junts per poder donar un futur millor als jugadors de l’escola senegalesa KAF Basket, de la qual vam parlar-vos fa gairebé un mes.

Davant això, s’han mobilitzat aquestes dues entitats per tal de fer una recollida de material específic de bàsquet, ja sigui personal (sabates, camisetes, xandalls, motxilles, cantimplores, etc.) o d’entrenaments (pilotes, cons, pissarra estratègica, pals cistelles, marcador mòbil, etc.).

A més, necessiten aportacions econòmiques per a comprar unes 30 bicicletes -d’un cost de 50€ cada una- que facilitaran als alumnes desplaçar-se fins al lloc d’entrenament, així com també cerquen dos ordinadors portàtils.

Recordem que les donacions econòmiques poden fer-se al compte de COLONYA ES82 2056 0000 6110 0058 3813. També s’ha habilitat una bústia al bar del pavelló.

Pel que fa a les aportacions materials, poden dipositar-se a un carro col·locat fins dia 15 d’octubre al Pavelló de Pollença.

Cartell oficial

Connexió en directe amb el responsable del projecte des de Senegal, Sidy Giroux

De cara al proper estiu, s’està treballant perquè alguns entrenadors i jugadors de Senegal puguin venir a Pollença i aprendre junt al Club Pollença Bàsquet, amb l’objectiu d‘intercanviar experiències entre els joves i els entrenadors, creant un vincle que, des de les entitats organitzadores “esperem que enriqueixi les vides dels participants i d’aquelles persones que s’hi vulguin involucrar”.

Per tal de conèixer una mica més aquest nou projecte d’intercanvi, el proper dijous, 30 de setembre, a les 20.30h es farà una connexió en directe amb el responsable del projecte des de Senegal, Sidy Giroux.

Des de Tasnimakunda, animen a tots aquells interessats a assistir a aquesta trobada de dijous al Club Pollença.

Cartell de l’esdeveniment
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button