Municipi

Recullen 245 quilos de residus a l’Albufereta

Fou una jornada emmarcada dins el projecte "Let's clean up Europe"

Dissabte passat, una cinquantena de voluntaris es varen reunir a la Reserva Natural de l’Albufereta per fer una batuda de residus. Especialment varen recollir plàstics i microplàstics, i la suma de tot plegat va pesar un total de 245 quilos. 245 quilos recollits en tan sols dues hores, el que es diu aviat. Després de recollir la brossa, hi va haver tot un seguit de ponències.

És una activitat que s’emmarca dins el projecte “Let’s clean up Europe” i es va celebrar amb motiu del Dia Internacional de la Neteja del Planeta organitzada per l’Euroregió Pirineus-Mediterrània. Un exercici que, simultàniament, també es va dur a terme a l’Alcanada del Delta de l’Ebre, a Catalunya, i al Parc Natural Regional de Narbonesse, a Occitània.

“Let’s clean up Europe” farà parada a l’Albufereta

A la jornada hi assistiren Miquel Mir, conseller de Medi Ambient i Territori; Llorenç Mas, director general d’Espais Natrials i Biodiversitat; Antoni Vicens, director general de Relacions Exteriors; Sebastià Sansó, director general d’Espais Naturals i Biodiversitat; representants de les associacions Creu Roja, GADMA i Fundació Vida Silvestre; Maria Buades, regidora de Medi Ambient a l’Ajuntament de Pollença; i representants de l’Ajuntament d’Alcúdia.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button