MeteorologiaMunicipi

La gota freda arriba a Pollença

La força del torrent de Sant Jordi ha arrossegat un cotxe

Ahir vespre, el cel ja amenaçava tormenta, havent-se enregistrat, segons l’AEMET, més de 4.000 llamps fins les 3h d’aquesta matinada, tal i com es pot apreciar al vídeo següent, on es veu la Serra de Cornavaques.

I avui al matí, finalment, la DANA ha arribat a Mallorca, afectant especialment al nord de l’illa, essent Pollença un dels municipis on han caigut més litres, un total de 59,6 l en una hora. A més, el Torrent de Sant Jordi ha mantingut el poble en tensió davant un possible desbordament que, finalment, no ha tingut lloc.

Torrent de Sant Jordi a l’altura del Pont Romà

Tot i així, a mitjan matí ha hagut un ensurt quan la força del torrent ha arrossegat un cotxe que, per sort, no tenia els seus ocupants a dins en aquell moment, segons han indicat fons de Protecció Civil. A més, la Policia Local ha apuntat que també s’ha hagut de procedir al tancament de diversos camins del voltant del torrent, per tal de prevenir possibles accidents i danys.

Els bombers, juntament amb Policia Local i Protecció Civil, s’ha desplaçat al lloc dels fets per controlar com avançava la situació, la qual a hores d’ara roman més calmada tot i que cal destacar que Balears es troba en nivell màxim d’alerta taronja, el qual continuarà avui i demà, quan encara podrien reactivar-se ruixats dispersos localment forts o molt forts.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button