Municipi

La celebració de la Fira del Vi va cap endavant

El regidor Miquel Llobeta ens explica tots els detalls de com serà enguany

Fa uns mesos ja avançàvem que, després d’un any fora la Fira del Vi de Pollença, aquesta tornava el proper mes d’octubre, amb un format una mica diferent i adaptat a la situació marcada per la Covid19.

Recordem que serà els propers 9 i 10 d’octubre quan tindrà lloc aquesta cita que a tants pollencins i a gent de fora atrau, amb un horari de 10h-20.30h el dissabte i de 10h a 14h el diumege.

Miquel Llobeta

Hem tornat a parlar amb Miquel Llobeta, responsable de fires de l’Ajuntament de Pollença, perquè actualitzi la informació que ja teníem i ens doni més detalls sobre l’esdeveniment, ara que queden gairebé només tres setmanes.

Com ja es comunicà en el seu moment, enguany la Fira es traslladarà al terreny de Ca’n Conill, un espai totalment obert, enlloc de fer-se al Claustre on es venia fent fins al moment.

Cada estant tendrà la seva carpa“, ha explicat Llobeta, qui ha afegit que, a més, “es disposarà una carpa més gran que acollirà tota la logística”.

La idea d’enguany és que la gent entri, tasti els vins i surti. Que sigui un recorregut amb el temps just i necessari perquè els visitants puguin conèixer i gaudir dels vins però sense demorar-se més del compte

Llobeta

Pel que fa a les mesures de seguretat, s’establirà un dispositiu per tal de vigilar el compliment de les normes, així com també un contador a l’entrada per tal de controlar l’aforament, “així, a mesura que la gent vagi sortint, en podrà entrar de nova”, informa el regidor.

En relació a les entrades, Miquel Llobeta ha assegurat que “tendrà el mateix funcionament de cada any”.

En referència a les bodegues, enguany hi haurà més de trenta que hi participen. “Hi ha hagut una gran acceptació, se veu que ja tenien ganes de tornar”, sosté Llobeta. A més, ha afegit que “també es comptarà amb l’agermanament, com cada any, amb la Fira del Vi de Falset“.

Esperem que tothom que la visiti ho faci de forma responsable i que es compleixin les directrius i mesures covid de manera controlada

Llobeta
Cartell de l’esdeveniment
Mostra més

Articles relacionats

Back to top button