Municipi

Associació Onit cerca voluntaris per la “Nit Fosca”

Busquen voluntaris de perfils molt diversos

Ja fa uns anys que, el 31 d’octubre -Halloween o Vespre dels Morts-, l’Associació Juvenil Onit organitza activitats per als joves més atrevits i amb menys por. I enguany, per mor de totes les condicions a complir a causa de la Covid, cerquen més voluntaris per poder realitzar la “Nit Fosca” amb total seguretat.

Des de l’Associació, han explicat que necessiten voluntaris de tres perfils específics, principalment:

  • Perfil creatiu i motivat a aportar noves idees a l’equip, actiu i amb temps per a dedicar-se a l’associació per tal de crear noves activitats i tallers, així com també per a ajudar en relació a la vestimenta, attrezzo o maquillatge dels personatges de la “Nit Fosca”.
  • Perfil per a fer tasques de vigilància i seguretat. Ha de ser una persona responsable i exigent, la qual realitzarà els controls als esdeveniments i la direcció del mateix, supervisant que tot surti com el planejat. A més, també podria fer tasques com ara l’administració dels tiquets, coa i punt de venda.
  • Perfil d’actor per a fer les diferents representacions el dia de la “Nit Fosca”, transformant-se en els diferents personatges que hi participaran. Ha de ser expressiu i espontani i “que sàpiga assustar a la gent”.

Ja ho saps, si encaixes dins algun d’aquests perfils i et fa ganes formar part de la “Nit Fosca” i de l’Associació Onit, no dubtis en contactar amb ells a través del mail associaciojuvenilonit@gmail.com, per xarxes socials o als següents telèfons: 679 749 655 (Moises), 654 692 837 (Melisa), 722 779 834 (Elvira).

Mostra més

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button
X