Site icon Som Pollença

Pollença Cares presenta el taller “Garaje Emocional” per als més petits

Un cop més, l’Associació Pollença Cares, juntament amb Fàbrica de Valientes, ve a donar un cop de mà a la societat pollencina. Aquesta vegada ho fa el proper dissabte, 11 de setembre, al Port de Pollença, mitjançant les emocions amb un taller titulat “Garaje Emocional”, amb el qual, a través d’activitats creatives, pretenen que els sentiments dels més petits surtin a fora i ensenyar-los així a afrontar el seu dia a dia de la millor manera.

Es tracta d’una jornada ben divertida on podran aprendre a gestionar les seves emocions, potenciant la creativitat i la cultura de l’esforç per mitjà de dinàmiques innovadores que han titulat com:

Per poder portar-ho a terme, han establert dos torns separats per edats:

Per poder fer la inscripció, la qual té un preu d’1€, vos podeu posar en contacte amb office@pollensacares.org o al telèfon 659 011 198.

Utilitzant lemes com ara “hay que ser valientes, pero no solos” o “acordarte de lo mucho que vales” cerquen ensenyar als més petits com evitar les dificultats i problemes i que tenguin models d’identitat sans i valents, els quals els ajudin a seguir una direcció positiva.

Exit mobile version