Municipi

“La Cistella”, de Bartomeu Plomer, curtmetratge finalista del concurs “Curt Club”

El jove pollencí ens conta com ha estat el procés de producció del curt

Un any més, i des de 2016, el Club Pollença ha celebrat el certamen de curtmetratges dirigit als joves, “Curt Club”, i ahir es va fer entrega dels premis als guanyadors d’entre un total d’onze participacions inscrites.

Així, el jurat format per Maria Rotger, Laia Aguayo i Miquel Raió, professionals, alguns d’ells pollencins, lligats al món audiovisual, van decidir que Daniel González en fos el guanyador amb el curtmetratge “Férum Atormentada“. Mentre que, per altra part, el pollencí Bartomeu Plomer, ha quedat finalista amb el curtmetratge “La Cistella”.

El premis entregats per part del Club consisteixen en 300€ i un diploma per al guanyador i un sopar o dinar al mateix Club Pollença per al finalista.

Bartomeu Plomer ens explica com ha estat la producció del curtmetratge

Com veníem explicant, el pollencí Bartomeu Plomer ha estat el finalista d’aquest concurs i, amb això, ha rebut el segon premi, gràcies a “La Cistella”. Parlam amb ell perquè ens conti com ha estat el procés de producció del seu clip.

Plomer ha estudiat 1r de batxillerat artístic aquest curs passat on, a una de les assignatures li encarregaren elaborar com a treball final un curt i, d’aquí, al Curt Club.

Em feia molta il·lusió fer aquest treball i vaig posar-hi tots els meus esforços i ganes i vaig fer-hi molta feina.

Bartomeu Plomer

Després que en resultàs un curtmetratge molt treballat, realitzat tot per ell mateix amb l’ajuda d’alguns amics, els quals feren de càmera o d’extres, el jove pollencí va decidir presentar-lo al Curt Club: “quan el vaig tenir fet, vaig saber que es celebrava aquest certamen i vaig decidir inscriure’m”.

Bartomeu ens explica que la idea no va ser la mateixa des d’un bon principi, sinó que pocs dies abans d’acabar-lo va decidir canviar la temàtica totalment i fer un gir inesperat. “La idea en la que havia treballat fins al moment no m’acabava de convèncer i va ser un dia abans de començar les gravacions quan vaig decidir canviar el tema”, assegura el pollencí qui afegeix que “va ser un període de molta feina però de la qual ha après i n’està molt satisfet”.

A continuació podeu veure algunes imatges del making-off i del procés de producció.

Mostra més

Articles relacionats

Back to top button